
Свиняча вирізка з беконом під яблучною глазур'ю
Свинина - звичний для нас продукт. Але незвичайні способи приготування, наприклад, поєднання з фруктами, дозволяють відкривати нові грані її смаку. Сьогодні пропонуємо зробити це разом з Іллею Сьоміним, шеф-кухарем ресторану Tin Tin. Керуючись рецептом шефа і підказками, які знайдете у відео за посиланням, ви легко приготуєте у себе вдома ресторанну страву - свинячу вирізку з беконом під яблучною глазур'ю. Починаємо!
Інгредієнти
Вирізка свиняча
650г
Яблука
340г
Сік яблучний
300г
Повидло яблучне
75г
Бекон
400г
Сироп кленовий
75г
Гірчиця Діжон
40г
Часник
80г
Шавлія
15г
Оливкова олія
14г
Сіль
5г
Етапи приготування
01
Натріть м'ясо сумішшю з оливкової олії, часнику, шавлії і солі.
02
На харчову плівку викладіть 8 відрізів кулінарної нитки, на них - слайси бекону, зверху шматочки яблука, а потім підготовлену вирізку. Згорніть рулет і зав'яжіть нитки.
03
Приготуйте глазур: закип'ятіть сік і уваріть його, доки об'єм не зменшиться вдвічі. Додайте повидло, проваріть. Зніміть з вогню, додайте гірчицю і кленовий сироп.
04
Запікайте вирізку 30 хвилин за температури 150 градусів, полийте частиною глазурі і запікайте ще 15 хвилин, періодично підливаючи глазур.
05
Готовий рулет з вирізки подавайте, порізавши на шматочки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів