Свиняча вирізка з беконом під яблучною глазур'ю - Image

Свиняча вирізка з беконом під яблучною глазур'ю

Кількість порцій: 6Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Свинина - звичний для нас продукт. Але незвичайні способи приготування, наприклад, поєднання з фруктами, дозволяють відкривати нові грані її смаку. Сьогодні пропонуємо зробити це разом з Іллею Сьоміним, шеф-кухарем ресторану Tin Tin. Керуючись рецептом шефа і підказками, які знайдете у відео за посиланням, ви легко приготуєте у себе вдома ресторанну страву - свинячу вирізку з беконом під яблучною глазур'ю. Починаємо!

Інгредієнти

Вирізка свиняча

650г

Яблука

340г

Сік яблучний

300г

Повидло яблучне

75г

Бекон

400г

Сироп кленовий

75г

Гірчиця Діжон

40г

Часник

80г

Шавлія

15г

Оливкова олія

14г

Сіль

Етапи приготування

01

Натріть м'ясо сумішшю з оливкової олії, часнику, шавлії і солі.

02

На харчову плівку викладіть 8 відрізів кулінарної нитки, на них - слайси бекону, зверху шматочки яблука, а потім підготовлену вирізку. Згорніть рулет і зав'яжіть нитки.

03

Приготуйте глазур: закип'ятіть сік і уваріть його, доки об'єм не зменшиться вдвічі. Додайте повидло, проваріть. Зніміть з вогню, додайте гірчицю і кленовий сироп.

04

Запікайте вирізку 30 хвилин за температури 150 градусів, полийте частиною глазурі і запікайте ще 15 хвилин, періодично підливаючи глазур.

05

Готовий рулет з вирізки подавайте, порізавши на шматочки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Свиняча вирізка з беконом під яблучною глазур'ю – покроковий рецепт з фото http://Zakaz.ua