
Португальські вершкові тістечка
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
240 г
Масло вершкове домашнє
100 г
Сіль Єгипет
дрібка
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Цукрова пудра Aro 250г
50 г
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
350 мл
Цукор Ваш Цукор 10кг
75 г
Ванілін Pripravka 2г
дрібка
Етапи приготування
01
Борошно (200 г) просійте в широку миску.
02
Додайте сіль і масло і все порубати ножем у дрібну крихту.
03
Влийте 5 ст.л. крижаної води і швидко замісіть м'яке тісто. Скачайте його ковбаскою і розріжте на 6 шматочків.
04
Кожну частину розкачайте в коло і викладіть в порційні формочки для кексів. Поставте на 30 хвилин у холодильник.
05
Тим часом духовку нагрійте до 250°C.
06
Для крему білки відокремте від жовтків (білки нам не знадобляться). Жовтки розітріть в каструльці з цукровою пудрою і рештою борошна.
07
Вершки з цукром і ваніліном доведіть до кипіння. Вершки трохи остудіть і влийте, швидко помішуючи, в жовткову суміш.
08
Коли маса стане однорідною, знову поставте каструльку на повільний вогонь і проваріть до загустіння. Трохи остудіть.
09
Формочки з тістом дістаньте з холодильника і заповніть отриманим кремом на 2/3 висоти. Поставте в розігріту духовку і випікайте приблизно 15-20 хвилин.
10
Готові тістечка при подачі можна посипати цукровою пудрою і корицею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)