
Картопляна запіканка з беконом і цибулею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
25 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
120 г.
Часник
1 зуб.
Бекон охолоджений
200 г.
Картопля фасована
900 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
750 мл.
Горіх мускатний Auchan мелений 55г
5 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 180°C градусів. Цибулю і часник очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Розтопити масло в сковороді, обсмажити на ньому цибулю і часник до золотистого кольору.
02
Викласти цибулю і часник, а потім обсмажити скибочки бекону. Картоплю помити, очистити і нарізати тонкими скибочками. Форму змастити вершковим маслом.
03
У форму на дно викласти картоплю, потім цибулю і бекон. Додати сіль і перець. Вершки перемішати з мускатним горіхом, сіллю і перцем, а потім вилити соус в форму. Поставити форму в розігріту духовку і запікати близько 80-90 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)