
Картопляний салат із яблуками і горіхами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
100 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
100 г.
Морква
100 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Горіхи Мигдаль 150г
50 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
40 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння, подрібнити і на кілька хвилин залити окропом.
02
Моркву відварити до м'якості. Очистити моркву, натерти на крупній тертці. Яблука помити, очистити, видалити серцевину і нарізати кубиками.
03
Яйця відварити «вкруту». Охолодити їх, очистити і натерти на тертці. Горіхи обсмажити на сухій сковороді і дрібно нарізати.
04
Викласти шарами картоплю, цибулю, горіхи, моркву, яйця, яблука. Кожен шар змащувати майонезом. Зверху прикрасити горіхами. Поставити в холодильник мінімум на 30 хвилин, а потім можна подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)