Картопляний суп-пюре з грибами - Image

Картопляний суп-пюре з грибами

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Приготуйте картопляний суп-пюре з грибами, і змусьте свою сім'ю або друзів відчути себе справжніми шляхтичами. Адже саме польські панночки дуже любили такі перші страви. Легкий у приготуванні, проте такий смачний і не схожий ні на що інше, суп зарядить вас енергією, подарує сили і просто подарує радість від їжі. Кулінарія - ще те мистецтво, тому не бійтеся показати своїм рідним таланти, які таяться всередині вас. Подавайте цей ароматний суп-пюре на основі вершків з сухариками із житнього хліба, прикрасивши гілочками петрушки. Без сумніву, домочадці будуть просити такий суп ще і ще.

Інгредієнти

Вершки

50г

Сметана

50г

Масло кисло-вершкове

50г

Картопля

300г

Цибуля ріпчаста

80г

Куряче філе

250г

Печериці свіжі

200г

Зелень петрушки

10г

Сіль

Перець чорний мелений

Етапи приготування

01

Відварити курячий бульйон. Картоплю промити, нарізати невеликими скибочками.

02

Ріпчасту цибулю і картоплю обсмажити в сотейнику до золотистого кольору цибулі.

03

Залити курячим бульйоном і вершками, тушкувати до готовності картоплі. Додати сіль і перець за смаком. Подрібнити за допомогою блендера.

04

Гриби нарізати квадратиками і обсмажити на вершковому маслі, додавши сіль і перець за смаком. За кілька хвилин до приготування додати 1-2 ст. л. сметани.

05

Суп-пюре розлити по тарілках. Зверху викласти грибочки, шматочок курячої грудки і прикрасити гілочкою петрушки. Смачного!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Картопляний суп-пюре з грибами – покроковий рецепт з фото http://Zakaz.ua