
Картопля із соусом бешамель
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сіль Єгипет
за смаком
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
80 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1 л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
20 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
10 мл.
Масло вершкове домашнє
40 г.
Часник
1 зуб.
Картопля фасована
1,2 кг.
Етапи приготування
01
Картоплю помити і, неочищеною, покласти в каструлю. Залити холодною водою і додати сіль. Поставити каструлю на вогонь і варити близько 20-30 хвилин до напівготовності. Злити воду, очистити і нарізати скибочками.
02
Духовку розігріти до 200°C градусів. У сковороді розтопити вершкове масло, додати трохи олії і по трохи додати просіяне борошно. Готувати на маленькому вогні близько 2-3 хвилин, а потім поступово влити молоко. Додати сіль і готувати близько 5 хвилин до загустіння соусу.
03
Сир натерти на крупній тертці. У форму викласти картоплю, залити соусом і посипати половиною тертого сиру. Потім повторити шари і поставити форму в духовку. Запікати в духовці близько 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)