Гарбузово-цитрусовий джем - Image

Гарбузово-цитрусовий джем

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 год 10 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Cніданок

Інгредієнти

Гарбуз

3 кг

Цукор

2 кг

Апельсин

4 шт.

Лимон

4 шт.

Етапи приготування

01

Гарбуз помити, очистити від шкірки і насіння, нарізати дуже дрібними кубиками. Посипати цукром (співвідношення 2:1) і перемішати. Дати трохи настоятися і пустити сік.

02

Лимони і апельсини помити, очистити від шкірки, зерен і плівок. Нарізати цитрусові на дрібні шматочки і додати цукор (співвідношення 2:1). Також дати трохи настоятися.

03

З'єднати гарбуз і цитрусові в одній ємності і залишити на ніч (або мінімум 6 годин) в прохолодному місці. Наступного дня суміш поставити на вогонь і варити, постійно помішуючи, близько 50 хвилин.

04

Джем охолодити. Готовий джем розлити в банки і закрити кришками. Зберігати в прохолодному місці або холодильнику.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв

Гарбузово-цитрусовий джем – покроковий рецепт з фото http://Zakaz.ua