
Пудинг "Іриска"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фініки Metro Chef без кісточок 500г
150 г.
Сода харчова 500г
1 ч. л.
Масло вершкове домашнє
150 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
225 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
60 мл.
Етапи приготування
01
Закип'ятити 350 мл. води, додати в неї фініки і соду, залишити на 15 хвилин.
02
Збити в мисці 90 г. вершкового масла з цукром. Додати сюди ж яйце і насіння ванілі, ще раз збити.
03
Зменшити швидкість міксера і поступово додавати борошно і розпушувач. Додати в тісто фінікову суміш. Замісити тісто. Викласти його у змащену маслом форму для випікання.
04
Поставити форму з пудингом в духовку на 30 хвилин, випікати при температурі 180ºС.
05
Насипати в каструлю коричневий цукор, вершки, 60 г. вершкового масла, поставити на вогонь, довести до кипіння, варити 1 хвилину.
06
Збільшити температуру духовки, залити пудинг отриманою карамеллю, випікати ще 1 хвилину.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)