
Расгула
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
800 мл
Вода негазована Аквуля 2л
600 мл
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г
Лимон
100 г
Кардамон Еко 6г
10 г
Етапи приготування
01
Доведіть молоко в каструлі до кипіння. Змішайте лимонний сік (2 столові ложки) з 4 столовими ложками води і додайте його поступово в кипляче молоко.
02
Молоко починає тверднути і відокремлюватися від води. Продовжуйте варити протягом хвилини або двох. Потім вимкніть вогонь і зцідіть через марлю або тонку бавовняну тканину. Сир, що залишився, називається панір.
03
Ополосніть холодною водою щоб змити лимонний аромат і тепер відіжміть стільки води, скільки ви можете. Щоб перевірити готовність паніру, візьміть невеликий шматочок на долоню і спробуйте зробити м'яку кульку з нього.
04
Розділіть панір на рівномірні частини і зробіть з них невеликі кульки. Вони збільшуються в об'ємі при кулінарній обробці.
05
Покладіть воду і цукор у каструлю і доведіть до кипіння, потім додайте кульки паніру. Переконайтеся, що є достатньо місця для кульок, адже панір буде сильно розширюватися. Закрийте кришкою і варіть 8 хвилин. Потім вимкніть вогонь, відкрийте кришку і додайте кардамон.
06
Поставте в холодильник на 1 годину. Подавайте охолодженими, можна з сиропом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)