
Малинове семіфредо
Семіфредо. За цією милозвучною назвою ховається класичний літній десерт родом із сонячної Італії, що представляє собою домашнє морозиво з різними наповнювачами. Особливий склад десерту не дозволяє йому повністю замерзнути навіть в морозилці, залишаючи його довгий час м'яким і ніжним. Обов'язковими компонентами виступають збиті окремо білок і жовток, а також жирні вершки. Зверніть увагу: яйця для семіфредо повинні бути найсвіжішими. Яскраві смакові нотки задають якраз таки добавки – ягоди, горішки, цукати, печиво. На додаток до всього семіфредо поливають солодкими соусами. Тепер Ви знаєте маленький секрет приготування смачного італійського морозива в домашніх умовах.
Інгредієнти
Яйця
2 шт.
Вершки 35% жирності
250 мл
Цукор
30 г
Ванільний цукор
5 г
Фісташки
50 г
Малина
200 г
Цукати
50 г
Етапи приготування
01
Білки збити в білу стійку піну.
02
Окремо збити жовтки з цукром і вершки.
03
З'єднати три маси, додати горіхи, цукати і малину і розкласти по формочках.
04
Попередньо формочки слід змастити маслом і викласти харчовою плівкою. Так семіфредо буде легше дістати. Поставити в морозилку мінімум на 4 години.
05
Перед подачею помістити семіфредо в холодильник на півгодини, щоб десерт трохи підтанув.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів