Малинове семіфредо - Image

Малинове семіфредо

Кількість порцій: 2Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Семіфредо. За цією милозвучною назвою ховається класичний літній десерт родом із сонячної Італії, що представляє собою домашнє морозиво з різними наповнювачами. Особливий склад десерту не дозволяє йому повністю замерзнути навіть в морозилці, залишаючи його довгий час м'яким і ніжним. Обов'язковими компонентами виступають збиті окремо білок і жовток, а також жирні вершки. Зверніть увагу: яйця для семіфредо повинні бути найсвіжішими. Яскраві смакові нотки задають якраз таки добавки – ягоди, горішки, цукати, печиво. На додаток до всього семіфредо поливають солодкими соусами. Тепер Ви знаєте маленький секрет приготування смачного італійського морозива в домашніх умовах.

Інгредієнти

Яйця

2 шт.

Вершки 35% жирності

250 мл

Цукор

30 г

Ванільний цукор

5 г

Фісташки

50 г

Малина

200 г

Цукати

50 г

Етапи приготування

01

Білки збити в білу стійку піну.

02

Окремо збити жовтки з цукром і вершки.

03

З'єднати три маси, додати горіхи, цукати і малину і розкласти по формочках.

04

Попередньо формочки слід змастити маслом і викласти харчовою плівкою. Так семіфредо буде легше дістати. Поставити в морозилку мінімум на 4 години.

05

Перед подачею помістити семіфредо в холодильник на півгодини, щоб десерт трохи підтанув.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв

Малинове семіфредо – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua