Печеня чучвара (з пельменями) - Image

Печеня чучвара (з пельменями)

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 год 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Чучвара - це страва узбецької кухні. Являє собою пельмені. Але це не зовсім наші пельмені. У печеню чучвара до пельменів додається картопля, цибуля і помідори і все це тушкується. Страва дуже ситна, так як тут є і тісто, і фарш, і картопля. Тому ми б рекомендували її вживати на обід. Смак страви виходить розкішним і незвичайним. Пряний аромат страви буде витати на вашій кухні і зізве на обід всіх мешканців помешкання. Тому найголовніше побільше приготувати такої страви. Якщо пельмені вже наліплені, то страва готується не так вже й довго. В Узбекистані печеню чучвара подають зі столовим оцтом, прикрашають дрібно нарізаною зеленню. А також використовують соуси з помідорів, паприки і гострого стручкового перцю.

Інгредієнти

Картопля

7 шт.

Пельмені

0,5 кг.

Цибуля

2 шт.

Помідори

2 шт.

Петрушка

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Вода

200 мл.

Етапи приготування

01

Картоплю очистити, нарізати скибочками. Смажити 20 хвилин в соняшниковій олії.

02

Цибулю очистити, нарізати півкільцями, обсмажити. Помідори очистити від шкірки, нарізати часточками. Смажити з цибулею ще 2 хвилини.

03

У казан покласти картоплю, зверху цибулю з помідорами, а на них викласти пельмені. Посипати перцем, сіллю, петрушкою. Залити 200 мл. води, тушкувати 45 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Смажені пельмені по-узбецьки

Смажені пельмені по-узбецьки

4

40 хв

Печеня чучвара (з пельменями) – покроковий рецепт з фото http://Zakaz.ua