
Суп з печених томатів
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
300 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
50 мл
Часник
2 зуб.
Базилік у горщику
15 г
Приправа Еко Італійські трави 10г
10 г
Пудра цукрова Auchan 200г
15 г
Бульйон курячий Food Studio 500мл
100 мл
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
50 г
Етапи приготування
01
Томати розрізати навпіл (горизонтально) і викласти на змащене олією деко.
02
Щедро посипати цукровою пудрою, травами і часником.
03
Запікати в духовці при температурі 190°C градусів протягом 20 хвилин.
04
Обсмажити дрібно нарізану цибулю, додавши трави і часник.
05
Покласти в блендер і подрібнити разом з помідорами до консистенції пюре.
06
Додати курячий бульйон, сіль, перець і процідити.
07
Перелити суп в супницю, прикрасити листям базиліка і оливковою олією.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)