
Салат "Акапулько"
Надзвичайно легкий у приготуванні салатик. І це не єдина його перевага. Цей салат, на відміну від салатів із м'ясними інгредієнтами, овочевий, легкий і дуже корисний. Переглянувши список інгредієнтів, Ви побачите тільки корисні для здоров'я продукти: квасолю, кукурудзу і солодкий перець. І ніякого майонезу: відпочиньте, нарешті, від нього! Сіль, чорний мелений перчик і гострий соус за смаком - вийде дуже оригінально. Обов'язково дайте салату настоятися. Дайте час інгредієнтам "познайомитися". Салат від цього тільки виграє. Радує око колірна палітра страви. Квасолю можна використовувати червону. У поєднанні з жовтою кукурузкой і зеленим перцем - виходить дуже життєрадісно. Одним словом: Акапулько.
Інгредієнти
Квасоля червона консервована
250 г.
Кукурудза консервована
250 г.
Солодкий перець
2 шт.
Борошно
150 г.
Сіль
за смаком
Чорний мелений перець
за смаком
Оливкова олія
за смаком
Вода
70 мл.
Будь-який гострий соус
за смаком
Етапи приготування
01
Промити і очистити перець. Квасолю і кукурудзу відкинути на друшляк, промити, дати стекти воді.
02
Перець нарізати невеликими кубиками. Змішати всі інгредієнти, приправити сіллю, перцем. Перемішати, дати настоятися.
03
Для коржів змішати борошно і сіль, додати воду, замісити тісто. Дати 15 хвилин настоятися.
04
Тісто розділити на чотири частини. З кожної частини розкачати тонкий корж, обсмажити на сковороді. Готовий салат подати з коржиками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів