
Салат в груші
Якщо ви втомилися від буденної презентації салатів "усе на тарілці" і хочете спробувати щось красиве і незвичайне, вам до нас! А якщо салат викласти ... в груші? Така цікава подача приверне увагу і дорослих гостей, і малюків. А ніжний легкий смак салату сподобається всім, хто його спробує. Хочете порадувати своїх рідних і близьких новими ідеями в кулінарії, а в їх очах стати найкращою господинею? Тоді вам просто необхідно спробувати зробити салат в груші. Вдалих експериментів!
Інгредієнти
Груші
4 шт.
Салат
100 г
Волоські горіхи
100 г
Сир фета
100 г
Мед
60 г
Лимон
1 шт.
Етапи приготування
01
Розрізати грушу горизонтально на 3 або 4 скибочки залежно від розміру груші.
02
За допомогою ножа обережно видалити серцевину, змастити грушу лимонним соком, щоб вона не потемніла.
03
Порізати на невеликі шматочки горіхи, розкришити сир і змішати з листям салату.
04
Тепер необхідно викласти салат: спочатку перший шар - нижня частина груші, її змастити медом, викласти горіхи, сир і салат, змастити наступну скибочку груші і покласти зверху. Так повторити з іншими шарами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів