
Салат "Калейдоскоп"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо яловиче М'ясо Карпат охолоджене
200 г.
Морква
2 шт.
Гранат еліт
1 шт.
Буряк
2 шт.
Картопля фасована
4 шт.
Капуста Пекінська
350 г.
Кріп Деко сушений 6г
5 г.
Часник та петрушка Badia 141,7г
5 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
25 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
45 г.
Етапи приготування
01
Спочатку ретельно промите м'ясне філе почистити від плівки, нарізати у формі кубиків та викласти на сковорідку з підігрітою олією. Мясо слід посолити та обсмажувати 20-25 хвилин.
02
Картоплю теж почистити, порізати кубиками та підсмажити на олії. Буряк та моркву позбавити від шкірки та натерти за допомогою великої тертки.
03
Інгредієнти викласти у формі кола, в середині якого знаходиться гранат. Майонез подавати окремо. Не слід забувати про те, що салат повинен деякий час постояти в холодильнику. Смачного.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)