
Салат з кальмарів з шинкою і грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг
2 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Морква
1 шт.
Квасоля Aro консервована в розсолі 400г
200 г.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
200 г.
Гриби Печериці мариновані по-домашньому
200 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Етапи приготування
01
Ретельно промити кальмари під холодною водою, відварити в киплячій воді до готовності, після чого остудити і нарізати тонкою соломкою.
02
Моркву очистити і натерти на крупній тертці. Цибулю очистити і дрібно нарізати, обсмажити її на розігрітій сковороді в оливковій олії разом із морквою.
03
Шинку і мариновані гриби нарізати тонкою соломкою.
04
Змішати в мисці всі інгредієнти, заправити за смаком майонезом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)