
Салат із морепродуктів
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Коктейль із морепродуктів Polar Star варено-морожений 300г
250 г.
Рукола 50г
1 пуч.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
20 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Часник
3 зуб.
Оцет Kuhne Balsamico di Modena бальзамічний 0,5л
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Помідори черрі Укрполе мариновані 540мл
100 г.
Етапи приготування
01
Коктейль із морепродуктів підсмажити на сковороді з оливковою олією і часником.
02
Руколу промити водою і руками розкласти на тарілці.
03
Помідори черрі розрізати на половинки і викласти на руколу. Наверх викласти підсмажені морепродукти.
04
Для заправки змішати бальзамічний оцет, сіль, перець і оливкову олію.
05
Полити заправкою салат. Зверху посипати тертим сиром Пармезан.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)