
Салат "Волохатий"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Ковбаса куряча копчена
300 г.
Картопля фасована
300 г.
Морква
200 г.
Буряк
200 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
150 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Часник
1 зубчик
Етапи приготування
01
Моркву і картоплю очистити і відварити до готовності. Також буряк відварити, остудити і очистити.
02
Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати. Далі залити цибулю окропом на 10-15 хвилин, потім воду злити.
03
Копчену ковбасу нарізати соломкою.
04
Варені картоплю, моркву і буряк натерти на дрібній тертці.
05
Майонез викласти в окрему миску, видавити туди через прес часник і добре перемішати майонез.
06
У салатницю на дно викласти картоплю, змастити майонезом, потім буряк, знову трохи змастити майонезом, а далі шарами викласти цибулю, моркву.
07
Моркву трохи посолити за смаком і змастити майонезом. Зверху засипати різаною ковбасою і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)