
Салат «Ніцца»
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Анчоуси Rizzoli солоні 850г
250 г.
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Картопля фасована
2 шт.
Квасоля зелена стручкова McCain Veggie P!ckers Темпура швидкозаморожена 1кг
100 г.
Перець Каппа солодкий
1 шт.
Селера стебло
100 г.
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
100 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
4 ст. л.
Оцет винний Ergon білий 250мл
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Тунець перекласти в сито, дати стекти зайвій рідині.
02
Картоплю відварити, після остудити і нарізати кубиками.
03
Квасолю відварити в підсоленій воді.
04
Перець і селеру нарізати соломкою, помідори нарізати скибочками.
05
Яйця відварити, після остудити і нарізати.
06
Змішати в салатниці овочі, рибу і яйця. Окремо збити оцет з оливковою олією. Заправити приготованою сумішшю салат, додати маслини, посолити і поперчити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)