
Салат із ароматними сухариками, беконом і пармезаном
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бекон охолоджений
200 г.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
100 г.
Батон пшеничний половинка
100 г.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
50 мл.
Помідори черрі Укрполе мариновані 540мл
18 шт.
Часник
2 зубчики
Лимон
0,5 шт.
Приправа Галицькі традиції Сушені овочі 300г
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
З половини лимона вичавити сік.
02
Соняшникову олію вилити в ємність, додати до неї лимонний сік, сушені трави, часник, пропущений через прес, сіль і перець. Добре перемішати.
03
Батон порвати на невеликі шматочки.
04
Викласти шматочки батона у форму для запікання, перемішати їх з олією з часником і травами. Поставити в розігріту до 180°С духовку, запікати до золотистого кольору.
05
Поки хліб запікатиметься, нарізати бекон соломкою, а сир натерти на крупній тертці.
06
Бекон обсмажити на сковороді без олії.
07
Помідори черрі порізати навпіл, а листя салату нарвати руками на середні шматки.
08
У салатниці змішати листя салату, бекон, сир, помідори. При необхідності посолити, а при подачі додати сухарики.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)