
Салат з печеною фетою і волоськими горіхами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
4,5 ст. л.
Орегано Metro Chef подрібнений сушений 110г
1 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
0,5 ч. л.
Волоський горіх
120 г.
Сир Фета Світ Сир 45%
180 г.
Часник
1 шт.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
3 ст. л.
Сіль морська Kamis в млинку 90г
3 г.
Редис
2 шт.
Цукіні
1 шт.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 180°C. У миску покласти орегано, додати 2 ч. л. оливкової олії, а також чорний мелений перець. Сир нарізати кубиками, додати в миску, перемішати.
02
Деко застелити харчовим папером, викласти кубики сиру на деко, поставити на 10 хвилин у духовку.
03
На друге деко висипати волоські горіхи, також поставити в духовку, на 3 хвилини. Після, посікти горіхи.
04
У банку вилити залишки оливкової олії, додати подрібнений часник, влити лимонний сік і додати сіль. Закрити кришкою, струснути банку.
05
У салатницю викласти промиті листя салату, додати тонко нарізаний редис і цукіні. Скропити зверху половиною приготовленої заправки, ретельно перемішати. Викласти сир з горіхами, додати залишки заправки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)