Салат з тунцем і стручковою квасолею - Image

Салат з тунцем і стручковою квасолею

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Салат з тунцем і стручковою квасолею – це дуже смачне, легке і корисне блюдо. Цей салат багатий білком, як рослинним, так і твариним. Рецепт приготування цього салату досить простий. Для салату використовують як свіжу квасолю, так і заморожену. Щоб зберегти яскравий колір квасолі, відварену квасолю відразу ж охолоджують під струменем холодної води. Якщо для салату брати тунець не в маслі, а у власному соку, то калорійність салату буде зменшена. В якості заправки до салату зі стручковою квасолею і тунцем найкраще підходить не рафінована соняшникова олія. Цей салат відмінно підійде як до звичайної вечері, так і до святкового столу.

Інгредієнти

Консервований тунець

200 г.

Стручкова квасоля

200 г.

Яйця

3 шт.

Зелень

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Етапи приготування

01

Квасолю відварити протягом 10 хвилин.

02

Зелень дрібно покришити.

03

Перепелині яйця розрізати на 2 частини.

04

Змішати квасолю, тунець (рідину злити), зелень. Трохи посолити, поперчити. Заправити соняшниковою олією. При подачі в центр тарілочки викласти салат, по краях викласти яйця.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Салат з тунцем і стручковою квасолею – покроковий рецепт з фото http://Zakaz.ua