
Салат "Весняний букет"
Прекрасна універсальна страва, запозичена багато років тому у римлян, зараз незамінна на столі у кожної господині. Це сьогодні із-за достатку і багаторічних експериментів ми бачимо на своїх столах оригінальні, смачні салати. Раніше це була суміш з трьох-чотирьох інгредієнтів. Потім поступово ввели овочі зеленого кольору, далі інші відомі продукти, і обов'язково у відвареному вигляді. Поспішаємо поділитися з вами з неймовірно красивим, жіночним салатом "Весняний букет". Здавалося б, що в одній страві зібрано добре поєднувані продукти і весняний настрій. Дивлячись на такий салат, хочеться милуватися їм довгий час. Здивуйте гостей букетом смакових відчуттів і чарівним видом вашого шедевра.
Інгредієнти
Філе куряче
200 г.
Майонез
100 г.
Огірок
2 шт.
Квасоля стручкова
200 г.
Яйця перепелині
5 шт.
Кріп
щіпка
Сіль
за смаком
Кукурудза консервована
300 г.
Етапи приготування
01
Куряче філе відварити. Нарізати маленькими кубиками. Відкласти. Зайнятися огірком: помити і нарізати соломкою.
02
Відварити квасолю, яйця перепелині (чи курячі). Зрізати верхівки яєць і відкласти для прикраси, решта - нарізати кубиками. У посудині змішати куряче м'ясо, огірок, частину квасолі і 140 г. кукурудзи.
03
Додати майонез. Перемішати усі інгредієнти. Салат викласти середніми порціями у вигляді острівців. Посипати кожний кукурудзою, другу частину викласти верхівками перепелиних яєць. Потім зробити гілочки з квасолі, шматочків огірка і кропу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів