
Саморобна локшина по-китайськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
500 г (або трохи більше)
Креветки 90/120
150 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Сіль Єгипет
7 г
Сода харчова 500г
1 ч.л.
Етапи приготування
01
Білки відокремити від жовтків (білки нам не знадобляться).
02
Креветки дуже дрібно порубіть і викладіть в широку миску.
03
У склянці ледь теплої води розчиніть соду.
04
У миску з креветками влийте білки, додайте сіль, просійте туди ж борошно гіркою, зробіть у ній поглиблення, і, замішуючи тісто, поступово вливайте розчин соди з водою.
05
Продовжуйте вимішувати тісто, при необхідності додаючи борошно і воду, поки воно не стане однорідним і достатньо щільним. Скачайте тісто в кулю і, накривши рушником, залиште приблизно на 15 хвилин.
06
На присипаній борошном поверхні розкачайте тісто в дуже тонкий пласт і, склавши навпіл, наріжте досить широку довгу локшину.
07
Відваріть локшину в підсоленій киплячій воді до готовності.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)