
Щербет "Ностальгія"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
230 г
Молоко згущене варене
120 г
Арахіс смажений
100 г
Цукор ванільний Auchan 8г
20 г
Сода харчова 500г
1/4 ч.л.
Лимонна кислота Pripravka 20г
на кінчику ножа
Етапи приготування
01
Цукор висипте в каструлю, залийте 50 мл води.
02
Влийте згущене молоко, все перемішайте і доведіть до кипіння.
03
Зменшіть вогонь до слабкого і варіть масу, постійно помішуючи, близько 20 хвилин.
04
Додайте ванільний цукор, перемішайте і продовжуйте варити ще приблизно 15 хвилин, до тих пір, поки помадка не набуде кремово-коричневого коліру.
05
Потім ведіть в масу соду і лимонну кислоту, перемішайте і зніміть з вогню. Остудіть протягом 10-15 хвилин.
06
Після цього збийте масу міксером до утворення дрібнокристаличної структури.
07
Арахіс очистіть і злегка обсмажте на сухій сковороді. Введіть його в молочно-цукрову масу, як слід перемішайте.
08
Форму (можна взяти будь-яку ємність, наприклад, пластиковий контейнер або форму для торта) вистелити подвійним шаром харчової плівки. Викладіть масу, розрівняйте її і добре утрамбуйте.
09
Поставте масу в холодильник приблизно на 1 годину для застигання.
10
Готовий щербет наріжте на шматочки бажаного розміру і подавайте з несолодким чаєм або кавою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)