
Салат із морської капусти і яєць
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста морська Akura сушена 25г
200 г.
Цибуля
150 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Етапи приготування
01
Сушену морську капусту ретельно промити в друшляку під струменем води.
02
Залити промиту капусту холодною водою, і залишити набухати 8-10 годин. Після цього злити воду, залити капусту новою водою, поставити на вогонь, варити з моменту закипання 5-10 хвилин.
03
З капусти злити воду, викласти її на дошку і порізати поперек приблизно через кожні 3-5 см.
04
Яйця відварити, цибулю нарізати півкільцями, півкільця - навпіл.
05
Цибулю обсмажити на соняшниковій олії протягом 5-10 хвилин.
06
Додати капусту до цибулі, посолити, поперчити, перемішати, смажити 5 хвилин.
07
Яйця натерти на крупній терці.
08
У салатницю покласти капусту з цибулею і яйця, перемішати.
09
До столу можна подавати салат як холодним, так і гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)