
Шоколадна кава
Фанати кави, рецепт для Вас. Мабуть, чашечка запашної кави - прикмета нашого часу. Якби існував музей кулінарних ароматів, кава була б там на одному з самих почесних місць, бо її аромат улюблений для величезної кількісті землян. Рецептів приготування кави величезна кількість, що дуже радує любителів цього самого популярного і відомого ще з 6-го століття напою. Нехай фахівці сперечаються про його користь і шкоду, а ми тим часом будемо насолоджуватися, без зловживання звичайно, цим божественним напоєм бадьорості. Скористайтеся запропонованим рецептом і приготуйте шоколадну каву. Це напій, в якому зварена кава - лише один із інгредієнтів, але це дуже смачно і ароматно.
Інгредієнти
Цукор
60 г.
Вода
450 мл.
Какао-порошок
45 г.
Молоко
125 мл.
Вершки
125 мл.
Ессенція ванільна
5 г.
Кава чорна
500 мл.
Етапи приготування
01
Цукор змішати з какао-порошком, додати дрібку солі, влити гарячу воду. Перемішати до однорідної консистенції.
02
Додати в загальну суміш вершки і молоко, ванільну есенцію і зварену каву.
03
Всю суміш ретельно перемішати, охолодити і розлити по чашках.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів