
Шоколадний мус на апельсиновій крупі
Білий і чорний шоколад основа багатьох десертів. У цьому рецепті можна зупинитися на будь-якому варіанті - на ваш смак. Десерт повинен вийти повітряним і ніжним, танучим у роті. Він зачаровує легкістю і надзвичайним фруктовим доповненням таким, як апельсин, він просто не може залишити вас байдужими. Забудьте на деякий час про дієти, і пориньте у справжнє задоволення чудового десерту. І дорослі, і діти не встоять перед "шоколадно-апельсиновим настроєм". Невимовна насолода, спробуйте і не дивуйтеся, якщо захочеться ще і ще! Настільки смачно, що зупинитися просто неможливо. Перевірено!
Інгредієнти
Шоколад
200 г.
Масло вершкове
1 ст. л.
Цукор
2 ст. л.
Апельсин
1 шт.
Апельсиновий лікер
1 ст. л.
Яйце
1 шт.
Етапи приготування
01
Шматочки вершкового масла і шоколаду і розтопити на водяній бані, поки маса не стане однорідною. Потім її остудити і додати лікер.
02
Апельсин помити і натерти цедру га дрібній терці. Додати в отриману цедру жовток і апельсиновий сік. Змішати з шоколадною масою.
03
Білки гарненько збити і поступово додати в шоколадну масу, при цьому розмішуючи. Розлити масу у форми і помістити в холодильник на 60 хвилин
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів