
Шоколадний торт із апельсиновим желе
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
250 г.
Масло вершкове домашнє
180 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
3 ст. л.
Сметана ХМЗ 20%
3 ст. л.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Апельсин
3 шт.
Цукрова пудра Aro 250г
2 ч. л.
Желатин Добрик 15г
2 ст. л.
Вафлі Бісквіт-Шоколад Шоколад-трюфель 50г
250 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
30 мл.
Лікер Grand Marnier Cordon Rouge Апельсиновий 40% 0,7л
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Спершу просіяти борошно. Додати до нього сіль, нарізане шматочками вершкове масло, у борошні посічене в крихту, жовток, сметану і цукор. Тісто вимісити і загорнути в харчову плівку. Відправити до холодильника на 30 хвилин.
02
Коли тісто охолоне, укласти його у форму, змащену рослинною олією. Вирізати з пергаменту коло, укласти на тісто, і насипати зверху квасолю. Поставити в розігріту до 180°C градусів духовку і випікати 30 хвилин.
03
Замочити желатин в холодній кип'яченій воді (хвилин на 20). З апельсина зняти цедру, використавши дрібну терку. Вижати з апельсинів сік і трішечки підігріти. Покласти желатин і перемішати, щоб він розчинився. Після того, як суміш охолоне, додати в неї раніш натерту цедру і лікер.
04
Тим часом, вийняти з духовки форму і прибрати з неї квасолю разом з пергаментом. (Якщо тісто не випеклося повернути ще хвилин на 10 випікатися). Поки тісто охолоджується підготувати форму для желе: узяти нашу основу і змастити дно і борти білком і вилити в нього апельсиновий сік. Дати остигнути желе в холодильнику (мінімум 4 години).
05
Невеликі шматочки шоколаду викласти в посудину разом з вершковим маслом 80 г. і розтопити на водяній бані, при цьому постійно помішуючи. Додати в шоколадну масу вершки і залишити доки не розчиняться.
06
Остудити масу до кімнатної температури і перелити її у форму поверх апельсинового желе. Поставити в холодильник на 2 години. І тортик готовий!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)