
Шпинат із часником і вершками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шпинат пучок 100г
500 г.
Вершки Домашні 40%
200 г.
Горіх мускатний Auchan мелений 55г
за смаком
Часник
1 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст.л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Прополоскати листя шпинату в холодній воді, висушити на паперовому рушнику.
02
Вилити вершки в каструлю, додати мускатний горіх і трохи солі. Поставити каструлю на повільний вогонь, варити 8-10 хвилин, не доводити до кипіння, постійно мішати. Зняти з вогню.
03
Очистити часник, нарізати уздовж. У сковороду налити олію, поставити на сильний вогонь. Викласти листя шпинату в сковороду, посолити, насадити на вилку часник, змішувати шпинат, поки не почне упарюватися.
04
Листя шпинату викласти в друшляк, придавити виделкою з часником, для видалення зайвої рідини. Викласти знову шпинат в сковороду.
05
Додати упарені вершки в сковороду до шпинату, додати сіль і перець за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)