
Сибірський рибний пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Форель жива
2 кг
Тісто Рудь листкове 1000г
2 кг
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
500 г
Лист лавровий
10 г
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Форель очистити від луски, видалити нутрощі, видалити голову, плавники і хвіст, розрізати вздовж хребта (не до кінця - повинен вийти пласт). Посипати рибу сіллю і перцем і залишити на 30 хвилин. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Розігріти духовку до 200 градусів
02
Готове тісто повністю розморозити і розкачати в 2 пласти, розміром з деко (або форму). На деко викласти пергаментний папір. Перший пласт тіста укласти на деко, рівномірно посипати половиною цибулі. На цибулю покласти рибу, а потім другу половину цибулі. Укласти зверху тісто і з'єднати краї пластів.
03
У середині пирога зубочисткою або виделкою зробити дірочки, щоб виходила пара. Поставити деко в духовку і випікати близько 35-40 хвилин. Дістати, дати трохи охолонути і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)