
Солодкий кабачковий хліб
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
200 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
350 г.
Цукіні
400 г.
Екстракт Carmencita ванільний 150мл
2 ч. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
600 г.
Спеція Кориця мелена
3 ч. л.
Спеція Горіх мускатний мелений
5 г.
Сода харчова 500г
1 ч. л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
0,5 ч. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Волоський горіх
100 г.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 180°C. Змастити форму для випікання маслом, присипати борошном.
02
У мисці збити яйця, влити оливкову олію, додати цукор, ваніль і натерті цукіні.
03
Окремо змішати борошно, корицю, мускатний горіх, соду, сіль і розпушувач, додати подрібнені волоські горіхи.
04
Змішати обидві суміші в одну, ретельно перемішати. Після чого викласти тісто в підготовлену форму.
05
Поставити в духовку на 60-70 хвилин, випікати до готовності.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)