
Вершкове "пиво"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Пиво AltBier Голден Ель світле кегове 6,5% 475мл
1000 мл.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
4 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
5 ст. л.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Спеція Горіх мускатний мелений
щіпка
Шампунь твердий Cosmia Bio з екстрактами лаванди та імбиру 85г
щіпка
Спеція Гвоздика мелена
щіпка
Етапи приготування
01
Вилити ель в каструлю і всипати мускатний горіх, імбир і гвоздику, постійно помішуючи. Повільно розігріти, поки суміш не стане теплою.
02
Добре збити жовтки з цукром.
03
Коли суміш елю і прянощів стане теплою, додати збиті жовтки і продовжувати нагрівати, постійно помішуючи, до тих пір, поки рідина не почне густіти. Сильно нагрівати не можна, інакше жовтки перетворяться на яєчню. Пару хвилин так гріти.
04
Потім зняти з вогню і додати масло, збивати, поки масло повністю не розійдеться.
05
Вспінити за допомогою маленької збивачки молока для кави та капучіно і розлити в чашки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)