Листковий грибний салат із шинкою і чіпсами - Image

Листковий грибний салат із шинкою і чіпсами

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Листковий грибний салат із шинкою і чіпсами - дуже ніжний салат, готується він швидко і нескладно. Його цілком може приготувати будь-яка людина, не пов'язана з кулінарією. Шинка має пряний смак, який дає салату неповторний аромат. Із грибів для цього салату підійдуть, як печериці, так і білі гриби. Салат із шинкою і грибами - це прекрасна прикраса святкового столу, адже він не тільки смачний, але й оригінально виглядає. Його верхній шар присипається жовтками і прикрашається квітами з цілих чіпсів. Звідси його ще часто називають «Орхідея». Після завершення приготування цей салат краще поставити на деякий час в холодильник, щоб всі шари просочилися, і салат став соковитим.

Інгредієнти

Шинка

200 г.

Гриби солоні

100 г.

Чіпси картопляні

50 г.

Яйце куряче

2,5 шт.

Морква по-корейськи

100 г.

Сир твердий

150 г.

Майонез

за смаком

Етапи приготування

01

Шинку з грибами нарізати дрібною соломкою, 2 яйця відварити і натерти на тертці, моркву подрібнити.

02

На велику тарілку викласти спочатку моркву, на неї гриби, більшу частину чіпсів розім'яти в крихту, зверху на них викласти шинку, сир і в самий верх викласти шар яєць.

03

Кожен шар необхідно змащувати майонезом, в тому числі і самий верхній. Прикрасити салат зверху чіпсами і натертим яєчним жовтком, сформувавши квіти.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Листковий грибний салат із шинкою і чіпсами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua