
Закуска з баклажанів і сочевиці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажани гриль
1 шт.
Сочевиця Metro Chef зелена 500г
200 г
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
50 г
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
20 мл
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 мл
Сир Фета Світ Сир 45%
100 г
Сіль Єгипет
за смаком
Салат Vita Verde Яскравий 120г
100 г
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Промийте сочевицю і викладіть в каструлю з великою кількістю води. Доведіть до кипіння, потім варіть до пом'якшення сочевиці. Злийте воду.
02
Баклажан наріжте на скибочки. Змастіть їх оливковою олією з двох сторін і обсмажте з кожного боку.
03
Зелену цибулю дрібно наріжте.
04
Змішайте цибулю і вино з сочевицею. Приправте сіллю і перцем.
05
Викладіть перед подачею на тарілку скибочку баклажана, потім трохи сочевиці, розкришіть сир фета, зверху накрийте ще однією скибочкою баклажана і ще раз повторіть, потім посипте листя салату і подавайте.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)