Сочники - Image

Сочники

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

До вас скоро прийдуть гості? Або ви хочете порадувати діток чимось смачним і солодким? Ми знаємо, як вам допомогти. Радимо спробувати зробити смачні сочники з солодким сиром. Зауважте, сир - це і смачно, і корисно. Бо нічого немає краще для росту кісток і зубів, ніж сир. А якщо подати його в такому смачному і приємному вигляді, то буде ще краще. Це смачний десертик до чаю, який сподобається вам і всім вашим рідним, як тільки вони спробують таку випічку. До того ж такі сочники можна робити навіть до приходу близьких друзів або гостей, тому що їх ніжний смак не може не порадувати кожного вашого гостя. Ну а ви теж залишитеся задоволені від того, що раді ваші близькі.

Інгредієнти

Сметана

20 г.

Сир

200 г.

Масло кисло-вершкове

100 г.

Борошно

210 г.

Яйця

1 шт.

Цукрова пудра

50 г.

Сіль

5 г.

Розпушувач для тіста

1 ч. л.

Цукор

40 г.

Етапи приготування

01

Приготувати начинку: змішати  сир, цукор, 30 г. борошна, сметану і половину жовтка (другу половину залишити для змащення, відразу змішавши з водою, щоб жовток не засох). Залишити начинку на півгодини.

02

Тим часом зробити тісто. Покласти в миску розм'якшене масло, цукрову пудру, яйце, сіль і розпушувач, збити міксером на високій швидкості до отримання гладкої пишної маси.

03

Всипати борошно і швидко замісити м'яке тісто. Розділити тісто на 6 частин. Кожну частину скачати в недовгу ковбаску і розкачати на присипаному борошном столі в овал. Ставити начинку на одну половину овалу і накривати іншою половиною так, щоб начинку було видно. Перекласти сочники на деко, застелене папером для випічки.

04

Змішати другу половину жовтка зі столовою ложкою теплої води і пензликом змастити сочники, тісто і начинку.

05

Випікати 25 хвилин в духовці  при температурі 200°C градусів.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Сочники – покроковий рецепт з фото http://Zakaz.ua