
Суп із сочевицею і копченою куркою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гомілки курячі Metro Chef в паніровці швидкозаморожені 1кг
2 шт.
Грудка куряча Лібра Фуршетна копчено-варена
750 г.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Сочевиця Metro Chef зелена 500г
150 г.
Цибуля порей
150 г.
Морква
150 г.
Кінза 70г
1 пучок
Часник
2 зубчика
Масло вершкове домашнє
30 г.
Лист лавровий
1 шт.
Карі Carmencita 40г
2 ч. л.
Спеція Кумін мелений
0,5 ч. л.
Перець Мрія чорний горошком 20г
5 зерен.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Курячі гомілки промити і поставити варити бульйон.
02
Коли бульйон закипить, зменшити вогонь. Додати в бульйон лавровий лист і перець горошком. Продовжувати варити ще хвилин 40.
03
Після чого вийняти м'ясо і залишити остигати. Бульйон процідити і знову поставити на вогонь.
04
Остигле м'ясо відокремити від кісток і знову покласти в бульйон.
05
Ріпчасту цибулю і часник очистити від шкірки і нарізати дрібними кубиками.
06
У каструлі нагріти вершкове масло і обсмажити цибулю з часником. Потім додати в каструлю сочевицю, трохи тміну і каррі. Продовжувати смажити протягом 2 хвилин, постійно помішуючи.
07
Потім влити в каструлю зі засмажкою курячий бульйон, довести до кипіння і варити протягом 25 хвилин на слабкому вогні.
08
Моркву нарізати тонкими скибочками, цибулю-порей - півкільцями.
09
Потім нарізані цибулю і моркву додати в каструлю з бульйоном і варити ще 7-10 хвилин.
10
Нарізати копчену курячу грудинку невеликими кубиками і додати в киплячий бульйон. Потім посолити і поперчити за смаком, варити ще хвилин 5 і вимкнути вогонь.
11
При подачі страви, заправити його подрібненим листям кінзи.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)