Спагеті з анчоусами, петрушкою, оливками та каперсами - Image

Спагеті з анчоусами, петрушкою, оливками та каперсами

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Ця страва відноситься до італійської традиційної їжі. Блюдо за цим рецептом виходить дуже м'яким, за рахунок однорідності приготованого соусу. Соус бажано приготувати за 1,5-2 години до обіду і тримати при кімнатній температурі. Анчоуси надають страві пікантний аромат. Каперси підсилюють смак страви. Зелені оливки - це смачний і безсумнівно корисний продукт, який сприяє зміцненню та збереженню вашого здоров'я. Особливо підкуповує швидкість і простота приготування страви. Таке спагетті з анчоусами, петрушкою, оливками та каперсами сподобається і домашнім, і гостям.

Інгредієнти

Часник

1,5 шт.

Петрушка

190 г.

Цибуля ріпчаста

0,5 шт.

Анчоуси

2,5 шт.

Оливки

2 ст. л.

Каперси

1,5 ч. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Олія оливкова

3,5 ст. л.

Спагеті

300 г.

Етапи приготування

01

Змішати в блендері часник, цибулю, петрушку, посолити і поперчити за смаком, додати оливкову олію, перемішати до однорідної маси.

02

Поставити каструлю з водою на вогонь, посолити, довести до кипіння, відварити спагеті. Витягнути спагеті на 1 хвилину раніше, ніж вказано на упаковці.

03

Спагеті залишити в каструлі, воду злити, додати трохи оливкової олії, перемішати. Після чого, перекласти їх в тарілку.

04

Зверху на спагеті вилити суміш із блендера, викласти нарізані анчоуси, оливки, каперси.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв

Спагеті з анчоусами, петрушкою, оливками та каперсами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua