
"Спиральки"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове 1000г
500 г.
Перець Болгарський
450 г.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
200 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
200 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Шинку і сир порізати кубиками.
02
Перець (бажано взяти перець різного кольору) промити, очистити від насіння і нарізати соломкою.
03
Змішати сир, шинку і перець.
04
Відокремити жовтки від білків і додати в миску. Посолити, за смаком, і добре перемішати.
05
Тісто розкатати на столі і викласти на нього начинку, розрівняти. Краї добре закрити.
06
Скачати тісто в рулет і покласти його на деко з пергаментним папером.
07
Деко поставити в духовку, розігріту до 180°С, і випікати 30-35 хвилин.
08
Потім остудити готовий рулет і нарізати на порції.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)