Салат з капусти "Весняний ранок" - Image

Салат з капусти "Весняний ранок"

Кількість порцій: 2Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Легкий і вітамінний салат буде доречним весняним ранком, коли нашому організму так захочеться чогось смачненького і одночасно дієтичного. Для цього досить замінити майонез сметаною і смак страви набуде абсолютно нового віддінку. Овочі і зелень ніколи не виявляться зайвими у вашому раціоні, а яйця стануть ідеальним сніданком, який надовго вгамує голод і надасть енергії. Не варто боятися і холестерину, який міститься в них, оскільки його кількість значно менша, ніж міститься в звичному для нас фаст-фуді, а походження має природну форму і здоровому організму зашкодити нічим не зможе.

Інгредієнти

Молода капуста

100г

Маленькі огірки

2шт

Редиска

2-3 шт

Яйця відварені

2-3 шт

Зелена цибуля

30-40 г

Кріп

2 гілочки

Сметана

3 ст. л. (або за смаком)

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Овочі та зелень вимити, і добре просушити.

02

Капусту тонко нашаткувати. Огірки нарізати маленькими кубиками або тонкою соломкою (за бажанням, шкірку можна зрізати). Редис натерти на крупній тертці. Яйця порізати кубиками. Дрібно нарізати зелену цибулю. Кріп порубати.

03

У велику миску покласти капусту, трохи посолити і перемішати. Додати огірки, редис, яйця, зелену цибулю, кріп - перемішати. Салат заправити сметаною і подавати до столу.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Салат з капусти "Весняний ранок" – покроковий рецепт з фото http://Zakaz.ua