
Тушковані гриби у винному соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
100 г
Борошно пшеничне вищий гатунок
15 г
Гриби Гливи
1,4 кг
Вино Giacondi червоне сухе 12% 3л
400 мл
Бульйон Vitana овочевий 1,1кг
400 мл
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
50 г
Часник
4 зуб.
Петрушка 70г
15 г
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Розтопити вершкове масло в сковороді на середньому вогні. Додати борошно і добре перемішати. Трохи обсмажити борошно до злегка коричневого кольору.
02
Гриби помити і нарізати кубиками. Цибулю і часник очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Додати до борошна нарізані гриби, вино, бульйон, цибулю, часник.
03
Довести овочеву суміш до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і тушкувати близько 40 хвилин. Гриби повинні стати м'якими, а соус трохи загуснути. Додати сіль і перець. Петрушку помити, просушити, дрібно нарізати. Подавати гриби гарячими, посипавши петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)