Полуничний сорбет - Image

Полуничний сорбет

Кількість порцій: 2Час приготування: 2 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

У довгі осінні вечори, коли ви сидите під ковдрою і слухаєте музику дощу, або ж, коли ви дивитеся на малюнки снігу, особливо хочеться літа. Теплого, легковажного, приємного. Саме коли ви хочете відчути себе дитиною, внесіть у ваше життя хоч крапельку літа. У цьому вам допоможе полуничний сорбет. Цей десерт стане ліками від будь-якої нудьги, прожене геть найсильніший сплін. Його яскравий і насичений колір нагадає вам, що життя прекрасне, подарує вам променисту посмішку. Більше того, ви можете зарядити гарним настроєм ваших друзів. Ось і знайшовся привід зібрати разом дорогих вам людей. Домашній сорбет, як і морозиво, дуже відрізняється за смаком від покупного. Приємного апетиту!

Продукти для рецепту

Інгредієнти

Полуниця

300 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

за смаком

Мед Літній Мед 750г

за смаком

Суміш яєчна Ovostar Білок яєчний рідкий 1кг

1 шт.

Сироп Loft Мохіто 250мл

за смаком

Етапи приготування

01

У блендері подрібнити полуницю.

02

Додати цукор, обережно перемішати зі збитим білком.

03

Викласти в посудину і на 3-4 години прибирати в морозильник.

04

Час від часу (рази 3-4) сорбет перемішувати.

05

Подавати зі свіжими ягодами і м'ятою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

new

Лазанья з кабачків

Лазанья з кабачків

5

1 год