
Щука фарширована
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Щука стейк
700 г.
Хліб Цар хліб Тост Вершковий 330г
100 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 мл.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Продукт згущений Полтавочка Ірис варений з рослинним жиром та цукром 8,5% 370г
2 ст. л.
Зелень мікс 100г
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Цибуля
1 шт.
Етапи приготування
01
Щуку почистити (черевце не розрізати), плавники не вирізати, голову відокремити, зябра видалити. По колу зробити надрізи, відокремлюючи шкіру від м'яса.
02
Зняти з щуки шкіру.
03
У основи хвоста відрубати кістку. З риби видалити нутрощі.
04
Відокремити м'ясо від кісток.
05
Хліб замочити в молоці.
06
Через м'ясорубку пропустити м'ясо щуки, хліб і цибулю.
07
Зелень дрібно покришити.
08
Змішати м'ясо, цибулю, хліб, рис, зелень. Посолити, поперчити.
09
У масу вбити яйце і ретельно перемішати.
10
Отриманою масою нафарширувати шкіру щуки.
11
Викласти на фольгу. Прикласти голову. Змастити майонезом. Загорнути фольгу.
12
Запікати протягом години при температурі 180°C.
13
Повністю охолодити, і тільки тоді фольгу розгорнути. Подавати щуку холодною.
14
Прикрасити зверху за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)