
Сабджи з картоплі і зелені
Відома й всіма улюблена страва рагу присутня практично в кожній кухні світу. Ось, наприклад, в Індії рагу (як і втім, всі овочі в будь-якому вигляді) називають «сабджи» і готують його виключно з овочів і бобових, тушкованих у власному соку. Сабджи був би не сабджи, якби не любов індійців до прянощів і гострих спецій. Як Ви здогадалися, у складі рагу на індійський манер головну роль відіграють традиційні приправи – асафетіда, коріандр, куркума, карі. Як то кажуть: чим гостріше – тим смачніше. Але справа навіть не в кількості доданих приправ, а в їх різноманітності. Якщо ж Ви не любитель занадто пряних страв, використовуйте меншу кількість спецій або замініть їх на Ваші улюблені і перевірені.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
6 шт.
Цибуля
1 шт.
Спеція Коріандр мелений
1 ч. л.
Куркума Еко 20г
1 ч. л.
Спеція Імбир мелений
1 ч. л.
Олія соняшникова салатна 500мл
1 ст. л.
Петрушка 70г
1 пучок
Вода негазована Аквуля 2л
200 мл.
Етапи приготування
01
Помити, очистити і нарізати картоплю кубиками.
02
На середньому вогні підігріти масло, додати дрібно нарізану цибулю і обсмажити.
03
Додати до картоплі всі спеції і обсмажувати до коричневого кольору.
04
Додати води, накрити кришкою і тушкувати до готовності на середньому вогні.
05
Посипати посіченою зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)