Літній овочевий крем-суп
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідор
1 шт.
Кабачок
1 шт.
Розмарин Зелененька 50г
10 г
Цибуля
0,5 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Хлібні палички Рум'янець Гріссіні з сумішшю італійських трав 125г
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Огірок короткоплідний
1 шт.
Куркума Еко 20г
3 г
Етапи приготування
01
Натерти овочі на дрібній тертці.
02
Розігріти оливкову олію на сковороді і злегка обсмажити цибулю на середньому вогні (близько 3-х хвилин).
03
Додати овочі і злегка все пасерувати на невеликому вогні (4-5 хвилин).
04
Залити все бульйоном або окропом. Додати гілочку розмарину, сіль, куркуму, перець, суміш італійських трав за смаком. Залишити на маленькому вогні на 10 хвилин.
05
Блендером перетворити все в пюре.
06
Прикрасити сухариками, зеленню і горошком (або чим побажаєте).
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)