
Суп з нуту, перцю чилі і коріандру
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Нут
225 г.
Перець чилі червоний
3 шт.
Коріандр Еко горошок 20г
2 ст. л.
Кінза 70г
20 г.
Олія з насіння чорного кмину Life Extension 60 гелевих капсул
1 ст. л.
Сметана ХМЗ 20%
200 г.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Часник
6 зубчиків
Лимон
1 шт.
Куркума Еко 20г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
У холодній воді замочити горох нут на 12 годин.
02
Після чого воду злити, а горох промити.
03
Закип'ятити приблизно 2 літри води і засипати нут в киплячу воду. Коли вода знову почне закипати, знизити вогонь і варити так близько 1 години під кришкою.
04
На сковороді злегка прожарити насіння коріандру і кмину. Потім зняти їх з вогню і потовкти у ступці.
05
На цій же сковороді розтопити вершкове масло і додати, пропущений через прес, часник і дрібно подрібнений перець чилі (2 шт.), А також товчені спеції. На слабкому вогні прожарити хвилин 5, потім додати куркуму і ще трохи витримати на сковороді, постійно помішуючи.
06
Коли нут зваритися, бульйон злити в окремий посуд, а нут перекласти в кухонний комбайн. Додати півсклянки бульйону і перемолоти в однорідну масу.
07
Акуратно зняти з лимона цедру і додати її в комбайн. Також додати туди кінзу, спеції зі сковороди і трохи бульйону. Добре перемішати.
08
Потім вміст комбайна перекласти в каструлю, залити залишком бульйону і довести до кипіння. Додати сіль і перець за смаком і варити на слабкому вогні 30 хвилин.
09
Подавати суп варто теплим зі сметаною і лимонним соком. Також можна приправити подрібненим перцем чилі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)