Суп-пюре з сочевиці з вершками і макаронами - Image

Суп-пюре з сочевиці з вершками і макаронами

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Для любителів сочевиці пропонуємо наступну страву – суп-пюре з сочевиці з вершками і макаронами. Оскільки сочевиця за своїм харчовим складом не поступається м'ясу, курячий бульйон можна замінити на овочевий відвар або молоко, в такому випадку суп буде вегетаріанським, при цьому дуже ситним і поживним. Не забудьте попередньо замочити сочевицю у воді на шість годин, так вона швидше звариться і буде м'якою. Для супу можете взяти будь-які дрібні макарони, які у Вас є: ріжки, пір'я, спіральки. При подачі присипати суп можна також зеленню кропу і тертим сиром. Він розплавиться і додасть супу вершковий смак.

Інгредієнти

Помаранчева сочевиця

200 г.

Круглий рис

2 ст. л.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Курячий бульйон

1200 мл.

Дрібні макарони

100 г.

Вершки

100 мл.

Петрушка

1 пучок

Мелений білий перець

0,5 ч. л.

Cіль

за смаком

Етапи приготування

01

Сочевицю і рис промити, засипати в каструлю, залити водою і поставити на вогонь.

02

Поки варяться крупи, цибулю очистити від лушпиння і нарізати дрібними кубиками.

03

Коли вода закипить, закинути цибулю і варити до готовності сочевиці.

04

Потім зняти каструлю і вміст збити блендером в пюре.

05

Макарони відварити в підсоленій воді, як вказано на упаковці. Потім викинути їх на друшляк.

06

Додати макарони в суп. Потім влити вершки, посолити і поперчити за смаком, перемішати і поставити на вогонь. Варити 3-5 хвилин.

07

При подачі посипати дрібно нарізаною петрушкою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Суп-пюре з сочевиці з вершками і макаронами – покроковий рецепт з фото http://Zakaz.ua