
Суші-торт
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Листи норі сушені 10шт 22г
1 шт.
Авокадо 500г
1 шт.
Кунжут
4 ст. л.
Рис пропарений
120 г.
Оцет рисовий Akura 200мл
4 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Вода негазована Аквуля 2л
360 мл.
Етапи приготування
01
Спочатку необхідно приготувати рис. Для цього замочити його в холодній воді на 1 годину. У цей час підігріти рисовий оцет, розчинити в ньому цукор і сіль. Залишити оцет до його повного охолодження.
02
Далі рис відкинути на сито і залишити його на 30 хвилин. Перекласти рис в каструлю з 360 мл. води. Закип'ятити і варити рис протягом 5 хвилин. Кришку не знімати і зменшити вогонь до мінімуму. Варити рис ще 5 хвилин. Далі рис зняти з вогню і дати йому постояти під кришкою ще 10 хвилин.
03
До рису додати оцет і трохи перемішати. Дати рису охолонути до кімнатної температури.
04
Потім нарізати лосось невеликими шматочками. Перемішати рибу з кунжутом і помістити в холодильник.
05
Почистити огірок і авокадо від шкірки, порізати невеликими скибочками.
06
Лист норі обрізати за розміром форми для торта і укласти його на дно форми.
07
Намочити руки і викласти на норі половину рису. Добре прим'яти і утрамбувати рис. Зверху покласти огірок і авокадо, закінчити лососем. Повторити шари ще раз.
08
Торт поставити в холодильник до моменту подачі страви на стіл.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)