 (1) (1) (1).png)
new
Сінабони без дріжджів
1
Сінабони — класичний зразок американської випічки, відомий своєю ніжністю та ароматом кориці. Цей відомий десерт обожнюють за його солодкий аромат і пухку текстуру, що просто тане у роті.
Варіації
Сінабони можна приготувати з різними начинками, такими як шоколад або горіхи, що додають особливого смаку та роблять десерт по-справжньому унікальним.
Секрети ніжності та смаку
Щоб досягти ніжної текстури без використання дріжджів, рекомендовано застосовувати соду і йогурт як розпушувач, що сприяє підйому тіста.
Поради щодо інгредієнтів
Свіжий сирний крем надає випічці додаткового аромату, підкреслюючи її вишуканість та ніжність.
Дрібні кулінарні нюанси
Завжди просіюйте борошно, щоб досягти більш однорідної і ніжної суміші.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно Хуторок пшеничне 1кг
500 г
Цукор Diamant білий кристалічний 1кг
100 г
Масло Молокiя солодковершкове 82% 180г
100 г
Кефір Ферма 1% 840г
250 мл
Сода Еко харчова 200г
1 ч.л
Кориця Kotanyi мелена 25г
2 ст.л
Сіль Морячка морська йодована 450г
1/2 ч. л
Етапи приготування
01
Приготування тіста: Змішайте сухі інгредієнти, додайте кефір і ретельно вимісіть. ⏱ 15 хв. Орієнтир: тісто м'яке, але не липне.
02
Розкатка і начинка: Розкатайте тісто в прямокутник, рівномірно розподіліть масло і корицю. ⏱ 10 хв. Орієнтир: начинка покриває всю площу тіста.
03
Формування рулету: Сформуйте рулет і розріжте на 8 частин. ⏱ 5 хв. Орієнтир: частини однакового розміру.
04
Випікання: Викладіть на деко і випікайте при 180°C. ⏱ 30 хв. Орієнтир: золотиста корочка.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)