Сінабони з апельсиновою начинкою - Image

new

Сінабони з апельсиновою начинкою

1

Кількість порцій: 8Час приготування: 2 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Cніданок

Сінабони – це поєднання ніжного дріжджового тіста з соковитою ароматною начинкою. Цей десерт прийшов до нас із заходу, але його смак вже давно полюбився багатьом. Спеціально для любителів апельсинів ми підготували варіацію з цитрусовою начинкою, яка додасть особливого смаку вашій випічці.


Варіації

Ви можете додати до начинки не тільки апельсини, але й змішати їх з лимоном або навіть зробити шоколадно-апельсиновий мікс.


Секрети ніжності та смаку

Головний секрет – правильно замішане тісто. Воно має бути м’яким та еластичним. А апельсинова цедра в начинці додасть неповторного аромату.


Поради щодо інгредієнтів

Використовуйте свіжі апельсини з яскраво вираженим ароматом. Для кращого смаку додавайте трохи ванільного екстракту або кориці.


Дрібні кулінарні нюанси

Перед тим, як заповнити тісто начинкою, розкачайте його досить тонко – це дозволить краще розкритися всім смакам.

Продукти для рецепту

Борошно Хуторок пшеничне 1кг
33.26

Борошно Хуторок пшеничне 1кг

1 кг

Інгредієнти

Борошно Хуторок пшеничне 1кг

500 г

Молоко Галичина ультрапастеризоване 2,5% 900г

250 мл

Цукор Хуторок білий кристалічний 800г

100 г

Дріжджі Добрик хлібопекарські сухі 11г

25 г

Апельсин Іспанія

2 шт

Масло Селянське 72,5% 180г

50 г

Етапи приготування

01

Замішування тіста: з’єднайте борошно, дріжджі, цукор і молоко. ⏱ 15 хв. Орієнтир: тісто еластичне та не липне до рук.

02

Підготовка начинки: дрібно натріть цедру і очистіть апельсини, наріжте шматочками. ⏱ 10 хв. Орієнтир: апельсини без зайвого соку.

03

Формування синабонів: розкачайте тісто, нанесіть масло, посипте цукром і цедрою, викладіть апельсин. ⏱ 15 хв. Орієнтир: рівномірний шар начинки.

04

Випікання: викладіть на деко і випікайте при температурі 180°C. ⏱ 30 хв. Орієнтир: рум’яна скоринка.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

new

Бісквіт на кип’ятку

Бісквіт на кип’ятку

8

50 хв